na domačo stran


Arhitektka za notranjo opremo prijaznega doma.

 
 
Untitled Document
 
 
Dom je vaš svet
 
notranja oprema
Foto: Branko Čeak in Nataša Mandelj
 
Uredimo misli.

Prvi pogovor je brez vsakih obveznosti, lahko pa vam prinese veliko koristi. Odpre vam lahko nova obzorja rešitev za notranjo opremo, ki se jih sami niste spomnili. Razjasni lahko želje in definira zahteve.

Svetovanje glede bivalne funkcionalnosti in opreme

Če za projekt še ni pravi čas ali pa potrebujete "drugo mnenje", vam notranji arhitekt Andreja lahko pomaga z osebnim svetovanjem.

Svetovala vam bo glede razporeditve ali izbora notranje opreme, vse od največje jedilne mize do najmanjše kljukice na vratih omare.

 
Projektiranje notranje opreme

Predhodnica projekta je idejna zasnova v merilu 1:50. To so osnutki, ki upoštevajo vaše zahteve in prostorske omejitve. Iz zasnove je jasno, kako so razporejeni prostori (recimo kuhinja, kopalnica), kako je organizirano bivanje ali delo in kje stojijo določeni kosi opreme. Idejni projekt so načrti v merilu 1:25 in trodimenzionalne predstavitve bistvenih pogledov v prostorih. Idejni projekt lahko vsebuje serijsko ali po meri izdelano pohištvo, ali pa kombinacijo obeh. Znane so okvirne mere in materiali pohištva, prav tako barve in obdelave sten in tlakov.

Če je predvideno opremo interierja izdelati po meri, potem izvajalci teh del potrebujejo natančne načrte za izvedbo. Andreja vam bo svetovala pri izbiri zanesljivih izvajalcev in kontrolirala njihovo delo na podlagi njenih načrtov za izvedbo.

 
 
Darilo: nasveti

Brezplačno si presnemite e-knjižico nasvetov za boljšo bivalno opremo, s katero se

boste doma počutili prijetno in mirno.
1. Presnemite si jo
2. Podarite jo prijatelju!

Vprašajte Andrejo

Opišite svoje bivalne želje ali probleme in povprašajte za mnenje.

Spoznajmo se!
Andreja Lotric Straže

Odkrili boste, da tudi za "nerešljive" bivalne probleme obstajajo zelo funkcionalne

in estetske rešitve. Pokličite me na
031 869 810
ali mi pišite na
e-naslov.
Storite to še danes, v


Andreja Lotrič Straže, u.d.i.a.

Povejte prijatelju

Ste prav na tej strani našli zanimive informacije za prijatelja? Pošljite mu povezavo do te strani - kliknite na gumb.

 
 
 
Andreja Lotrič Straže je arhitektka, ki ljudem pomaga ustvariti dom. Od mnogih arhitektov se loči po tem, da želi v novih prostorih izraziti naročnikovo srce in dušo.